Luka Jović? Ma kakvi, Staridž ili Mandžukić!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović? Ma kakvi, Staridž ili Mandžukić!

Klub demantovao da će Srbin stići na pozajmicu...

I dalje kolaju informacije oko Luke Jovića, nema potvrde da će otići iz Reala, mada i dalje srpski i španski mediji pišu o eventualnoj pozajmici.

Pisali smo juče, ne postoji nijedan pouzdan izvor da će se Zidan odreći Srbina, odnosno da će ga poslati na pozajmicu.

Do kraja prelaznog roka su dve nedelje, a juče je lansirana priča da bi navodno Jović mogao još sezonu da provede u Ajntrahtu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Dočekali bismo ga otvorenih ruku, ali ta priča nije realna. Jednostavno, otišao je u najveći klub na svetu i sada očekivati da se vrati u Bundesligu je naivno", kažu u Frankurtu.

Oni traže napadača, razmišljaju o Staridžu ili Mandžukiću, ali njihova plata bi bila prevelika, iako ne bi mnogo koštali, tačnije Englez je slobodan, a Hrvata bi Juventus pustio za desetak miliona evra.

Klub traži napadača do starta šampionata i meča sa Hofenhajmom za vikend, ali je teško očekivati da će uspeti da dovedu pojačanje za prvu utakmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.