Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 21:41

Luka Cucin novo pojačanje Vojvodine

Pojačanje za sastav Slavoljuba Đorđevića

Vojvodina je rešila pitanje desnog beka. Kako saznaje Mozzart Sport, Partizan je šest meseci pre isteka ugovora dao papire mladom defanzivcu, koji kao slobodan igrač stiže na Krađorđe.

Cucin je prve igračke korake napravio u Sremu iz Jakova, posle čega je stigao u omladinski pogon crno-belih. Senior Partizana postao je 2016. godine, ali je u dresu kluba iz Humske zabeležio pet nastupa u svim takmičenjima. U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << međuvremenu je igrao u Teleoptiku, a potom je išao na pozajmice u Spartak i Inđiju. Prošle sezone u dresu Inđije zabeležio je 31 nastup u Superligi.

Desnom beku, koji je igrao za kadetsku i omladinsku selekciju Srbije, ugovor sa Partizanom isticao je u januaru 2022. godine, ali su Humskoj odlučili da mu izađu u susret.

Lale, predvođene novim šefom struke Slavoljubom Đorđevićem, u nedelju su otputovale u Sloveniju, gde će odigrati četiri pripremne utakmice. Protivnici će im biti poljski Slask Vroclav (23. jun), slovenački Maribor (26. jun) i Mura (30. jun) i hrvatska Gorica (3. jul).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.