Luiz Adrijano za vikend igra poslednji meč u dresu Milana

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luiz Adrijano za vikend igra poslednji meč u dresu Milana

Brazilski napadač je u završnim pregovorima sa Kinezima, ostaje da Milan uključi zeleno svetlo

Izgleda da je Kina suđena Luizu Adrijanu. Brazilski napadač koji je letos došao u Milan iz Šahtjora, opet je u žiži zbog najavljenog transfera u Kinu.

Poidsetimo da je Luiz Adrijano u januaru umalo postao član Đijangusa. Milan je pristao, Brazilac je rekao “da” i otputovao u Kinu gde se čak i slikao sa šalom novog kluba, ali je transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << propao zbog problema oko bankarskih garancija. Sada Đijangsu nije više aktuelan ali jeste Peking Guan na čijoj klupi sedi bivši Milanov trener Alberto Zakeroni.

Kinezi su ponudili 11.000.000 evra za obeštećenja, Rosoneri traže četiri miliona više. Sjajni uslovi su ponuđeni i Brazilcu čijom odlaskom bi Milan uštedeo 27.000.000 evra na ime njegove plate. Čak bi i zaradio s obzirom da ga je letos platio 8.000.000 evra. Ali Kinezi treba da podignu ponudu do pomenute cifre zahteva ispod koje Milan neće da ide.

Trener Mihajlović nema ništa protiv transfera, s obzirom da su se vratili Menez i Baloteli koji će biti podrška Baki i Nijangu, pa se Adrijanov odlazak ne bi toliko osetio.

Najavljuje se da će Luiz Adrijano početi meč narednog vikenda protiv Đenove umesto povređenog Nijanga, ali i da će to vrlo verovatno biti poslednji meč brazilskog golgetera u dresu Rosonera.

Peking je u prethodnih mesec dana realizovao transfer Adrijanovih zemljaka: reprezentativnog “pitbula” Ralfa iz Korinjansa i plejmejkera Renata Augusta koji je bio najbolji fudbaler prethodne sezoine u brazilskom šampionatu, takođe igrajući za Korintijans. Došao je i Burak Jilmaz iz Galatasaraja, a Adrijano bi najverovatnije zamenio Klebera koji je na izlaznim vratima Pekinga.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.