Luis Suarez: El klasiko ništa ne rešava

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Suarez: "El klasiko" ništa ne rešava

Fudbaler Barselone Luis Suarez rekao je danas da predstojeći meč protiv Real Madrida neće biti odlučujući u trci za titulu u Primeri.

"Pobeda na 'Bernabeu' bi bila veliki podstrek za nas, ali ta utakmica neće biti odlučujuća", rekao je Suarez za španske medije.

Fudbaleri Barselone u subotu gostuju Real Madridu u utakmici 17. kola španske Primere.

Klub sa Nou Kampa "El klasiko" dočekuje na prvom mestu na tabeli sa 42 boda, dok je Real četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 11 bodova manje, ali i uz meč manje.

Suares je naveo da trku za titulu ne vode samo Barselona i Real.

"U ovoj sezoni je više konkurenata za titulu. Valensija i Atletiko Madrid dobro guraju, tako da će trka za titulu biti uzbudljiva", rekao je Urugvajac.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Suares: "El Klasiko" nije odlučujuć meč

Izvor: B92, 18.Dec.2017

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da predstojeći meč protiv Real Madrida neće biti odlučujući u trci za titulu u Primeri. Fudbaleri Barselone u subotu gostuju Real Madridu u utakmici 17. kola španske Primere.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.