Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 11:52

Luis Skola izvršni direktor Varezea

Nova uloga za legendarnog Argentinca

Luis Skola okačio je patike o klin i našao novu profesiju. Od sada će raditi kao izvršni direktor italijanskog kluba Vareze.

Argentinac je prošle sezone nastupao za Vareze i prosečno davao 17,8 poena na 28 utakmica. To znači da je definitivno završio igračku karijeru. O klupskoj košarci se nije izjašnjavao, ali jeste o reprezentativnoj gde je bilo jasno da se posle Olimpijskih igara u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tokiju više neće pojavljivati.

Vareze ga je preduhitrio i najavio pres konferenciju za sredu.

Vareze s ponosom predstavlja novog člana Odbora direktora, Luisa Skolu, koji će biti glavni izvršni direktor”, piše u saopštenju.

Najlepše stranice karijere Skola je ispisao u dresu reprezentacije, sa kojom je bio olimpijski šampion 2004. u Atini, bronzani u Pekingu 2008. i ima dve srebrne medalje sa svetskih prvenstava 2002. i 2019. godine.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.