Luis Enrike precrtao trojicu za Seltik

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Enrike ''precrtao'' trojicu za Seltik

Da li su oni najviše podbacili protiv Alavesa?

Luis Enrike je saopštio spisak od 18 igrača koji će se večeras suprotstaviti ekipi Seltika, a na njemu nema trojice igrača - Aleiša Vidala, Žeremija Matjea i Denisa Suareza.

Ruku na srce, oni su i najviše podbacili u prethodnoj utakmici i realno je da će biti u drugom planu. Serhi Roberto će biti prvi izbor pre Vidala, Matje tek četvrti štoper, a Denis Suarez ima najtežu konkurenciju u veznom redu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U odnosu na utakmicu sa Alavesom, u tim se vraćaju Đerar Pike, Serhi Roberto i Andre Gomeš koji su bili pošteđeni na prethodnom meču.

Na spisku je i oporavljeni golman Mark Andre Ter-Štegen, a podsećamo da je utakmica večeras od 20.45.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.