Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2020, 00:40

Luis Enrike: Ramos bi pucao i treći penal

„Bilo bi nepošteno da ga kritikujemo“, brani kapitena selektor Španije

Veče koje će Serhio Ramos želeti da zaboravi. Mada je postao fudbaler sa najviše reprezentativnih utakmica u istoriji evropskog fudbala (177), nadmašio je Đanluiđija Bufona, gostovanje u Bazelu pamtiće po neiskorišćenim penalima.

Da, da, penalima, jer mu je Jan Zomer ukrotio oba udaraca sa 11 metara.

Prvi odbranjen znači da je kapiten Španije promašio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << premijerni udarac sa bele tačke posle 25 preciznih hitaca za Real i reprezentaciju. Prethodno je omanuo 9. maja 2018. u Sevilji. U međuvremenu bio nepogrešiv i za Madriđane i za Crvenu furiju, krasi ga toliko samopouzdanje da selektor Luis Enrike uverava da bi i treći put iskusni defanzivac prišao lopti, samo da je sudija Kolum svirao još neki prekršaj.

Bilo bi nepošteno da sad kritikujemo Ramosa. Da nam je sviran treći ili četvrti penal, opet bi Serhio šutirao. Dosta dobrih izvođača imamo u selekciji, međutim, kapiten je prvi izbor i koliko god puta da je sudija pokazao na belu tačku on bi preuzimao odgovornost. Na kraju krajeva, pogodio je 25 puta uzastopno, sad samo nije imao sreće“, smatra Enrike.

Što se tiče utakmice, glavnokomandujući Furije uverava da je bolji tim uskraćen za dva boda, iako se tek pogotkom Đerara Morena minut pre kraja spasao poraza.

„Zaslužili smo pobedu, mislim da je to svima jasno“, smiren je Enrike.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ramos mašio penale, a Enrikea 'izdala' matematika! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2020

Kakav previd španskog selektora...Reprezentacija Španije je odigrala 1:1 sa Švajcarskom u Bazelu u okviru petog kola Lige Nacija...Meč je bio jedan od čudnijih, Serhio Ramos je promašio dva penala zaredom - pre toga je imao neverovatnu seriju od 25 pogotka zaredom sa bele tačke. Ipak Enrike je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.