Ludnica u Los Anđelesu: Vestbruk leti iz ekipe?

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 17:59

"Ludnica" u Los Anđelesu: Vestbruk "leti" iz ekipe?

Los Anđeles Lejkersi su spremni da se odreknu Rasela Vestbruka, piše Atletik.

Dobro obavešteni portal Atletik javlja da bi Rasel Vestbruk mogao uskoro da napusti Los Anđeles Lejkerse.

Novi trener Lejkersa, Darvin Hem, od leta 2022. godine pomno prati rad Rasela Vestbruka i smatra da mu se iskusni plejmejker baš i ne uklapa u planove

Plan je da ga pošalju u Indijana Pejserse u zamenu za šutera Badija Hilda i jednog od najboljih defanzivnih centara lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Majlsa Tarnera, a Pejsersi bi dobili i dva pika prve runde (2027 i 2029), oba nezaštićena.

Vestbruk je svake sekunde bio potpuni profesionalac i odradio sve što se od njega zahtevalo, čak je bio i na sastancima sa Patrikom Beverlijem i tokom utakmice sedeo na klupi pored njega, a poznato je da se uopšte ne vole.

Popularni "Brodi" je odavno upitan u rosteru Lejkersa, a s ozbirom na zdravstveno stanje Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa veruje se da bi trejedovanjem Rasela tim profitirao i pronašao igrača koji se bolje uklapa.

Vestbruk ima 33 godine i trebalo bi da u noći između ponedeljka i utorka odigra prvi predsezonski meč protiv Sakramento Kingsa, ali sve je sada moguće...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KUVA SE EL EJU: Rasel Vestburk leti iz Lejkersa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2022

Ne uklapa se u planove novog trenera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.