Lučesku respektuje reprezentaciju Srbije

Izvor: RTS, 09.Okt.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučesku respektuje reprezentaciju Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Rumunije Razvan Lučesku izjavio je da respektuje sastav selekcije Srbije, istakavši da će njegov tim na sutrašnjoj utakmici u Beogradu, bez obzira na veliki motiv domaćina, ipak nastojati da izbori povoljan rezultat.

"Mi ćemo sutra protiv Srbije igrati bez mnogo emocija, ali želimo da ostavimo dobar utisak. Zadovoljni smo što ćemo igrati pred punim tribinama. Potrudiićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da pokažemo kako imamo kvalitetan sastav", rekao je Lučesku na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Hajat.

Rumunski selektor se nada da Srbija neće baš sutra overiti vizu za svetski Šampionat, izrazivši istovremeno uverenje da će ekipa koju predvodi njegov kolega Radomir Antić biti siguran učesnik Prvenstva sledeće godine u Južnoj Africi.

"Neka Srbija slavi odlazak na Svetsko prvenstvo posle utakmice sa Litvanijom. Priznajem da ću svim srcem navijati za Srbiju u Južnoj Africi", poručio je Lučesku.

On je podsetio da je Rumunija prethodne četiri utakmice odigrala bez najboljeg napadača Adrijana Mutua, a da će sa njim u sastavu sutra sigurno imati šanse na "vrućem" terenu u Beogradu.

"Pokušaćemo da prvenstveno ostavimo dobar utisak. Svesni smo, međutim, da igramo protiv vrlo kvalitetnog protivnika", zaključio je Lučesku.

Utakmica između Srbije i Rumunije, u okviru sedme grupe kvalifikacija za Prvenstvo sveta, igra se sutra od 20,30 časova u Beogradu na stadionu Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Antić: Želimo da obradujemo narod

Izvor: Sportal.rs, 08.Okt.2009, 21:45

Veliki sam optimista pred utakmicu sa Rumunijom i sve ćemo učiniti da u Beogradu overimo vizu za svetski šampionat u Južnoj Africi, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić gostujući u drugom Dnevnik RTS-a.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.