Lovernj najbolji skakač prvog kola, Mirotić MVP

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovernj najbolji skakač prvog kola, Mirotić MVP

Prvo kolo Evrolige je okončano. Za najkorisnijeg igrača proglašen je Nikola Mirotić koji je imao učinak 18 poena, pet skokova po dve ukradene i blokade uz indeks 27.
Krilni centar Partizana Žofri Lovernj je imao najviše skokova -13 što mu je dalo epitet najboljeg skakača prvog kola. Zoran Erceg i Boban Marjanović su imali po deset skokova.
Najbolji poenter je bio Deniel Heket sa 26 poena i imao je indeks korisnosti 30. Ipak, budući da je njegova ekipa poražena nije proglašen za MVP prvog kola.
Najviše asistencija imao je Omar Kuk – 11.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šumadinke tri od tri

Izvor: KGsport.info, 20.Okt.2013, 00:36

Sjajnom drugom četvrtinom košarkašice Šumadije stigle su do treće pobede u tri kola Prve ženske lige Srbije. Izabranice Petra Markovića savladale su na svom terenu Student iz Niša rezultatom 74:55 (18:16, 27:13, 18:14, 11:12).. Serija 15:2 u prvih pet minuta druge četvrtine bila je ključ ove...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.