Lotito saopštio cenu, saigrač tvrdi: Neće Sergej niđe

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito saopštio cenu, saigrač tvrdi: "Neće Sergej niđe"

Posle vesti da se Srbin dogovorio sa šampionom, ostali su pregovori klubova. Sa Lotitom je to teška misija...

Klaudio Lotito neće popustiti. Iako je Sergej Milinković Savić dogovorio svoje uslove sa najvećim italijanskim klubom, suma koju traži predsednik Rimljana je 120 miliona evra.

Juventus, ali ni drugi klubovi, to neće platiti, Lacio ne može da prihvati ni neki kusur u igračima, jer osim Orsolinija svi imaju previsoke plate za budžet L'Akvila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ono što se zna je da je Milinković-Savić prva meta Juventusa za vezni red, da je Pogba otpao jer je cena 160 miliona, što praktično znači da Junajted ne želi da ga proda.

Što se Srbina tiče, navodno je Juve spreman da plati 70 miliona evra i da uključi nekog igrača u čitav posao, Lacio je želeo Kvadrada, ali njegova plata je 4 miliona.

Luka Kataldi, najbolji prijatelj našeg fudbalera u ekipi Lacija je rekao da navijači ne brinu.



"Sergej neće nigde bez mene, svakoga dana je dobro zezanje u svlačionici, ne brinite ništa, ostaje"
, kaže ovaj fudbaler Rimljana.

Dodajmo da Milinković ima ugovor do 2023. zarađuje tri miliona po sezoni i dok god Lotito bude postavljao ovakve zahteve, teško je da će promeniti sredinu.

Lacio i Juventus inače retko uspevaju da se dogovore, poslednji je iz "Orlova" u "Staru Damu" stigao Stefan Lihštajner još 2011. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.