Lotito natuknuo, Sergej odlazi?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito "natuknuo", Sergej odlazi?

Izgleda da je i Lacio prelomio, čini se da će sve biti stvar tehnike, odnosno cene...

Sergej Milinković Savić će napustiti Lacio, verovatno već sledećeg leta.

Novi klub u igri je Inter, a Lotito je potvrdio da Rimljani nemaju moć Reala i Barselone i da ako stigne ponuda koja se ne odbija, za klub i igrača, tu može biti samo jedna odluka.

Naravno, još je rano govoriti, ali čini se da Marota pokušava da svoje dogovore iz Juventusa realizuje u Interu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da će onaj napredak koji je ostvario u ime Juventusa oko Srbina sada pokušati da realizuje u drugom klubu.

Sve zavisi od partija SMS u ovoj sezoni, ako ne podigne značajno nivo igre, cena će nastaviti da mu pada, a na koliko će Lotito pristati, ostaje da se vidi. Tvrdi da je odbio ponude od 120 miliona, ali čini se da niko nije prišao blizu te sume.

U svakom slučaju, Inter je ozbiljan u nameri, Juve ima druge planove, a videćemo hoće li stići ponuda iz Engleske, ili eventualno Španije...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lotito: Transfer Sergeja? Ako stigne ponuda imamo problem

Izvor: RTS, 20.Nov.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić napustiće Lacio u slučaju odgovarajuće ponude, izjavio je predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito. . Lotito je letos odbijao sve ponude za Sergeja, zahtevajući...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.