Loše vesti za Siti i Liverpul: Van Dajk - ostaje!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Siti i Liverpul: Van Dajk - ostaje!

Holandski štoper od 60.000.000 evra neće napuštati Sent Meriz...

Ako se neko ovih dana, nedelja ili meseci nadao da bi mogao da dođe do potpisa Virdžila van Dajka ovog leta - grdno se prevario!

Naime, prema rečima Sautemptonovog menadžera Kloda Puela - vrsni holandski štoper i naredne sezone nosiće opremu Svetaca.

„On je naš kapiten, važan je za nas. Fantastičan je igrač. Jedva čekamo početak naredne sezone da ga ponovo vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na terenu. Sa nama ima dugoročni ugovor (do juna 2022. godine prim. aut) i svi želimo da ostane. Verujemo da će igrati sa nama“, poručio je Klod Puel, a onda se osvrnuo na Van Dajkov oporavak od operacije stopala:

„Imao je jako lošu povredu, ali sada je dobro. Prošao je operaciju, oporavio se, sada može da radi normalno, da trenira u teretani i nastavi oporavak kako bi nam se vratio za početak sledeće sezone“.

Van Dajk duže vreme figurira kao pojačanje Liverpula, Mančester Sitija i Pari Sen Žermena. Ono što skautima prvo zapadne za oko jeste da ima visoku fudbalsku inteligenciju, da je dobar u skok igri i da sa svojih 193 centimetara visine ima prilično dobru agilnost i brzinu. Takođe ume dobro da prepozna najbolji trenutak da protivnicima uzme loptu iz nogu.

Nije ni čudo što za njega mnogi žele da izdvoje i preko 60.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.