Loše vesti za Neroazure nakon velikog trijumfa

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za "Neroazure" nakon velikog trijumfa

Slavili su u derbiju Madonine, ali će narednoh nekoliko nedelja morati da igraju bez jednog od ključnih igrača.

Fudbaler Intera Rađa Naingolan odsustvovaće sa terena nekoliko nedelja pošto je uganuo skočni zglob u velikom gradskom derbiju protiv Milana.

Naingolan se povredio sinoć u prvom poluvremenu milanskog derbija, u duelu sa protivničkim igračem Lukasom Biljom. Inter je pobedio sa 1:0, golom Maura Ikardija u drugom minutu nadoknade vremena.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saopštenju Intera navodi se da je posle lekarskih pregleda utvrđeno da je 30-godišnji Naingolan uganuo skočni zglob i da će njegovo zdravstveno stanje ponovo biti provereno za nekoliko nedelja.

Naingolan je ovog leta prešao u Inter iz Rome za 38 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.