Loše vesti za Barselonu: Suarez mora na pauzu

Izvor: Mondo, 17.Avg.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Barselonu: Suarez mora na pauzu

Urugvajac je povredio list na otvaranju sezone u Primeri i zbog toga će biti neko vreme van terena

Barselona je protiv Atletik Bilbaa doživela poraz na ostvaranju sezone u Primeri (0:1), ali mnogo gore saznanje od toga je da će u narednom periodu igrati bez Luisa Suareza.

Nakon Lionela Mesija, koji je povređen, van terena biće i Urugvajac, koji je morao da napusti teren u 37. minutu meča na "San Mamesu".

On je povredio list, a Barselona je u kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštenju u subotu pre podne potvrdila da ga zbog toga očekuje pauza.

"Povredio je list desne noge. Brzina njegovog oporavka diktiraće povratak na teren", šturo je objavila Barselona.

[INJURY NEWS] Tests carried out on Saturday morning have confirmed that @LuisSuarez9 has an injured right calf. His recovery will dictate his return to action. pic.twitter.com/QeXdD3gMii

— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 17, 2019

To će biti veliki problem za Katalonce, jer je Suarez tokom priprema za novu sezonu bio u odličnoj formi, i na dva kontrolna meča protiv Arsenala i Napolija postigao tri gola.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.