Loše vesti, ispali i Troicki i Krajinović...

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti, ispali i Troicki i Krajinović...

Troicki u Njuportu, Krajinović u Umagu.

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je danas u osmini finala turnira u Njuportu, u SAD.

On je posle preokreta poražen od Kazahstanca Bublika rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:3.

Viktor je odlično odigrao prvi set, bio potom ravnopravan sve do pred kraj drugog, kada je rivalu dozvolio prvi brejk i tada su kola za srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tenisera krenula nizbrdo.

U isto vreme u Umagu, Filip Krajinović je vodio borbu sa Mađarom Atilom Balažom za plasman u četvrtfinale. Nažalost, i Krajinović je poražen sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7 (1:7), 7:6 (7:5).

Izuzev u prvom setu, kada je Balaž rano stekao prednost i zadržao je do kraja ovog dela igre, u preostala dva se vodila velika borba, rešavala se u taj-brejkovima, a u ključnim trenucima Mađar je imao više koncentracije.

Večeras na ovom turniru nastupa i naš Laslo Đere, koji se oko 20 časova sastaje sa Italijanom Lorencijem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Troicki zaustavljen u drugom kolu Njuporta

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2019

Dobro je počelo, ali se prilično loše završilo po Viktora Troickog danas na terenima u Njuportu. Srpski teniser je nakon osvojenog prvog seta pao u igri i dozvolio rivalu da preokrene rezultat u svoju korist, 2:1 (3:6, 6:3, 6:3). U prvom setu, Viktor je razliku napravio već u drugom gemu kada je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.