Loš raspored, želimo titulu

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Loš raspored, želimo titulu"

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je u sredu da njegov tim još nije odustao od borbe za titulu šampiona Engleske.

"Nadmetanje se u fudbalu uvek vodi do samog kraja. Setite se samo kako smo prošli put u poslednjih par minuta poslednje utakmice u sezoni, došli do titule. Sve dok postoji šansa mi ne odustajemo. Fudbal je jednostavno takva igra", rekao je Pelegrini, a prenose britanski mediji.

Pelegrini je rekao da je ova sezona bila veoma teška za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegov tim zbog lošeg rasporeda igranja utakmica.

"Ove sezone je bilo veoma teško za nas da dođemo na vrh tabele. Imali smo tri odložene utakmice, i konstantno smo bili u nezavidnom položaju u kojem smo morali da jurimo bodovnu prednost drugih timova", rekao je Pelegrini.

Trener Sitija smatra da predstojeći meč između Liverpula i Čelsija ne mora biti odlučujući ni za jednu ekipu koja je još uvek u konkurenciji za osvajanje titule.

"Očekuje nas težak vikend, veoma važne utakmice za sve timove u vrhu. Ali, čak iako Liverpul pobedi Čelsi u nedelju, ostalo im je još dve utakmice do kraja. Ništa tu nije gotovo", rekao je trener Mančester sitija.

Mančester siti je trenutno treći u engleskoj Premijer ligi sa 74 boda, što je šest manje od lidera Liverpula, koji ima i utakmicu više.

U narednom kolu Premijer lige, ekipa Manuela Pelegrinija gostovaće Kristal Palasu, a utakmica je na programu u nedelju od 17.10.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.