Lord ide u zatvor!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lord" ide u zatvor!

Fudbaler Rozenborga, Niklas Bendtner, moraće da provede 50 dana u zatvoru, pošto je sud u Kopenhagenu ove srede odbio njegovu žalbu na presudu izrečenu zbog napada na taksistu.

Bendtner je početkom novembra proglašen krivim za fizički napad na taksistu 9. septembra u prestonici Danske.

Bivši reprezentativac svoje zemlje i član Arsenala i Juventusa priznao je da je udario taksistu, ali je tvrdio da je to učinio u samoodbrani posle svađe oko cene vožnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

On je osuđen na 50 dana zatvora i novčanu kaznu 1.500 danskih kruna (200 evra).

Državni tužilac je na svom Tviter nalogu napisao da je "presuda konačna". Nije precizirano kada će Bendtner služiti kaznu.

Ovaj 30-godišnji fudbaler je zbog svog ne baš primerenog ponašanja i ne baš promišljenih izjava u vreme kada je nosio dres Arsenala dobio nadimak "Lord".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sud potvrdio, Bendtneru 50 dana zatvora

Izvor: RTS, 21.Nov.2018

Danski fudbaler Niklas Bendtner osuđen je na 50 dana zatvora zbog fizičkog napada na taksistu u Kopenhagenu. . Gradski sud u Kopenhagenu odbio je žalbu Bendtnerovog advokata na odluku o 50 dana zatvora zbog napada na taksistu...Fudbaler...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.