Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopta pogodila navijača u glavu i spasila mu život

Nevjerovatna priča stiže nam sa danskog prvenstva gdje se desio ne tako rijedak slučaj da lopta umjesto u mreži, završi u publici i tom prilikom nekoga pogodi.

U ovom slučaju neprecizan šut fudbalera bio je toliko jak da je onesvijestio navijača.

Odmah su mu u pomoć pritekli navijači koji su bili oko njega, a ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je nesrećnog čovjeka odvezla pravo u bolnicu. Rutinskim pregledom glave utvrđeno je da navijač ima početni stadijum >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tumora na mozgu, što naravno ne bi ni znao da ga lopta nije pogodila u glavu.

Uslijedila je operacija, koja je završena uspješno, a navijač se potpuno oporavio. Svoju neobičnu životnu priču odlučio je da podijeli sa pratiocima na društvenim mrežama, a ona viralna postala i van granica Danske.

"Zdravo svima. Zovem se David i navijač sam kojeg je pogodila lopta tokom zagrijavanja za utakmicu Brondbija i Kopenhagena. Želim da se zahvalim medicinskoj službi, redarima i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer je vaša brza reakcija spasila moj život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan. Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilcek nije pogodio, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Vječno sam zahvalan svima", stoji u poruci na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.