Lopovi opljačkali Depajea, plen milion i po evra

Izvor: RTS, 02.Sep.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi opljačkali Depajea, plen milion i po evra

Fudbaleru Liona holandskom internacionalcu Memfisu Depajeu opljačkana je kuća. Procenuje se da su lopovi odneli plen vredan milion i po evra.
Dok je u petak igrao meč Lion - Nica (0:1), Depajeu je opljačkana kuća. Lopovi su uzeli nakit, satove i druge stvari vredne oko milion i po evra.

"Memfis je obeshrabren zbog toga što je imao mnogo stvari u toj kući. Pomoći ćemo mu, kao što radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svim igračima, bilo da je to na nivou čoveka ili finansijski", rekao je predsednik Liona Žan-Mišel Ola na konferenciji za novinare.
Lopovi su u kuću ušli preko terase u spavaću sobu. Alarma se nije oglasio.
"Morate da podesite alarme i budete pažljivi s kim se družite. Policija radi na slučaju celu noć. Uzeli su otiske, ima kamera i uskoro će biti vesti", dodao je Ola. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.