Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2020, 00:01

Lopetegi u ekstazi: Nigde nije kao u Sevilji

Da li je možda indirektno pecnuo Real Madrid?

Sevilja stvorena od čelika! Tako je to kada se velikan iz Andaluzije nađe u završnici Lige Evrope. Ma ko bio protivnik, Sevilja obično dobija, a Đulen Lopetegi je nastavio da taba put kojim su svojevremeno koračali Huande Ramos (dvostruki osvajač) i Unaj Emeri (trostruki osvajač Lige Evrope).

Logično, Lopetegi je bio oduševljen urađenim pošto je Sevilja kaznila sve promašaje Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i sada do finala može s mirom da čeka ishod drugog polufinala između Intera i Šahtjora.

”Borili smo se u gornjim granicama protiv velikog protivnika. Imali su svoje šanse, kao i mi svoje. Na početku drugog poluvremena su nas baš sabili u ćošak, ali mi smo ostali svoji i pokazali pobednički mentalitet”, poručio je trener iz Baskije i nastavio:

“Junajted je sjajan tim i velika je budućnost pred ovim klubom. Ovog puta smo ih pobedili i jako sam srećan zbog toga”.

Junajted je utakmicu završio sa čak 20 udaraca ka golu i sedam propuštenih šansi koje su lako mogle da budu i gol. Ali, golman Bono odradio je neverovatan posao… Međutim, sledeća izjava mnogo je više pažnje privukla u španskoj javnosti jer se tumači da je Lopetegi malo i indirektno pecnuo ljude iz Real Madrida...

“Svi smo jako srećni i ponosni, a verujem i navijači da to osećaju. Jako je teško naći ovakvu ekipu, ovakvu grupu ljudi koja podržava druge, s takvim, pobednčkim mentalitetom. Zato svi zaslužuju da podignemo pehar zajedno. Sada nas čeka finale i moramo da budemo spremni”, poručio je nekadašnji selektor Španije i kratko se osvrnuo na Bonove odbrane:

“Kontrolisali smo utakmicu gotovo sve vreme, izuzev u onom momentu kada je dosuđen penal. U svakom važnom momentu imali smo Bona da nas čuva. Jako sam srećan zbog njega, zaslužio je ovo”.

Trener Sevilje na kraju je objasnio da je prolazak u finale nagrada za sav uloženi trud tokom duge i turbulentne sezone, a da će trešnjica na vrhu biti osvajanje pehara.

“Ovi momci jednostavno to zaslužuju”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.