Lopetegi izabrao, nova meta Reala reprezentativac Španije!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegi izabrao, nova meta Reala reprezentativac Španije!

Sjajni napadač je ponikao u Realu, hoće li se vratiti nakon osam godina?

Prema pisanjima španskih medija, velika želja novog trenera Reala iz Madrida Đulena Lopetegija je fudbaler Valensije Rodrigo.

Reprezentativac Španije je nastupio za "Furiju" na ovogodišnjem Mundijalu, a u selekciju ga je uvrstio upravo Bask pre nego što je dobio otkaz.

Lopetegi veoma ceni kvalitete 27-godišnjeg napadača, koji bi stigao u slučaju da Karim Benzema napusti "Kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub" - šuška se o Napoliju.

Isti klub želi upravo Rodriga, a konkurenciju Realu će praviti i gradski rival Atletiko.

Momak rođen u Riju de Žaneiru postigao je 19 pogodaka na 44 nastupa za Valensiju protekle sezone.

"Slepi miševi" svog fudbalera ceni na 120 miliona evra, fudbaler je sam istakao želju da ostane u klubu i zaigra u Ligi šampiona u narednoj sezoni.

Ipak, Real je klub u kojem je zabeležio prve profesionalne partija u karijeri, pa ne bi bilo neobično da vidimo još jedan povratak na Santijago Bernabeu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.