Lončar: Nađen investitor za Torlak koji ostaje srpski

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Nađen investitor za Torlak koji ostaje srpski

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski.

On, međutim, nije otkrio o kom je investitoru reč.

"Nešto manje od godinu dana smo radili da nađemo nekoga ko će uložiti, a da 'Torlak' ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše, domaće, vakcine. Našli smo investitora, koji bi uložio 40 miliona evra u to, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je saglasan sa svim onim što je naša vizija 'Torlaka'", rekao je Lončar za RTS.

On je istakao da je dobra stvar što "oni koji ulažu u to, oni imaju svoje tržište".

Međutim na pitanje ko će biti partner u "Torlaku", Lončar je rekao da "onaj ko želi da uloži, za sada ne žželi da se pominje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Pregovaramo sa investitorom koji želi da uloži 40 miliona evra u Torlak

Izvor: Beta, 13.Sep.2017

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je država našla investitora koji je zainteresovan da uloži 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak"."Da 'Torlak' ostane srpski, da ostane ovde i da proizvodi naše domaće vakcine, našli smo investitora koji bi uložio...

Nastavak na Beta...

Lončar: Nađen investitor za Torlak

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2017

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je pronađen investitor koji će uložiti 40 miliona evra u Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" tako da "Torlak" ostane srpski...On, međutim, nije otkrio o kom je investitoru reč..."Nešto manje od godinu dana smo radili da nađemo nekoga...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.