Ljupko Petrović na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljupko Petrović na novom zadatku!

Nekadašnji trener Crvene zvezde ponovo kraj terena.

Proslavljeni srpski trener Ljupko Petrović ima 72 godine, ali očigledno ima dovoljno elana da nastavi sa trenerskim poslom.

Nakon pauze u kojoj je imao funkciju savetnika u CSKA Sofiji, osvajač Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom će ove sezone voditi bugarskoj velikana kao trener.

On je na tom mestu nasledio Dobromira Mitova koji je napustio klupu nakon tek jednog osvojenog boda u dva kola.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Obavio sam ozbiljan razgovor sa igračima. Najvažnije u ovom trenutku je da počnemo da igramo kao tim. Onaj koji želi da igra za sebe, neće da trči i da se bori za ekipu, neće igrati. Težak je trenutak za sve, a iz njega možemo da izađemo samo uz dobre igre i pobede", istakao je Petrović za sajt CSKA Sofije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.