Ljupko Petrović i Marko Nikolić pobedili, ali...

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljupko Petrović i Marko Nikolić pobedili, ali...

Hoće li "minimalci" biti dovoljni ekipama naših trenera za revanše?

Foto: MN Press

Srbija u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ima dva kluba - Partizan i Čukarički, ali i dvojicu trenera na klupama inostranih ekipa - Ljupka Petrovića u CSKA iz Sofije i Marka Nikolića u Fehervaru.

I jedan i drugi ostvarili su pozitivne rezultate za revanše 1. avgusta, međutim, veliko je pitanje hoće li im ti "minimalci" biti dovoljni za prolaz.

/REZULTATI >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << SVIH UTAKMICA 2. KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE/

Petrovićev CSKA je kao domaćin bio bolji od Osijeka 1:0 zahvaljujući sjajnom udarcu Evandra sa distance u 53. minutu, dok je Nikolićev Fehervar istim rezultatom savladao Vaduz iz Lihtenštajna. Trenutak odluke dogodio se već u 5. minutu, kada je Stopira bio precizan, ali očekivala se ubedljivija pobeda mađarskog tima.

Svakako će u slućaju prolaza Nikolić morati da razmrda svoje igrače za bolju partiju, jer ih u 3. kolu čeka pobednik dvomeča Ajntraht Frankfurt - Flora, a gotovo je izvesno da će to biti Nemci koji su u Estoniji slavili 2:1 zahvaljujući debitantskom golu Dejana Joveljića (VIDEO).

Bugarski predstavnik koji sa klupe vodi nekadašnji trener Crvene zvezde za potencijalnog rivala ima podgoričku Budućnost ili ukrajinsku Zorju. Čini se ove druge, pošto je trenuto 2:1 za goste u Podgorici.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.