Ljudi, zaigrao Živković!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 22:01

Ljudi, zaigrao Živković!

Andrija Živković je ponovo na terenu i to u meču koji je veoma bitan u borbi za titulu!

Benfika se bori za titulu, a u goste im je stigla Santa Klara.

Gosti su vodili nakon prvih 45 minuta, a onda je u igru ušao Andrija Živković.

Rezultat je Benfika preokrenula na 3:2, još uvek je meč u toku, a treba napomenuti i da je Andrija zaigrao po prvi put od početka decembra.

Tada je igrao u Kupu Portugala protiv Kovilje i to 61 minut, što mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio jedini nastup za Benfiku ove sezone u zvaničnim utakmicama.

Poslednji put je čitav meč odigrao za mladu reprezentaciju Srbije u meču protiv Nemačke 20. juna 2019. godine kada je naš tim poražen sa 6:1.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Benfika odbija da pobedi, ne pomaže ni Žile!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020

Porto ima šansu da pretekne Benfiku na tabeli...Ekipa Benfike je danas dočekala Santa Klaru, ali nije uspela da savlada tim iz sredine tabele portugalskog šampionata...U veoma interesantnoj utakmici bilo je 3:4 (0:1)...Gosti su došli do prednosti u prvom poluvremenu i to pred sam kraj kada je Karvaljo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.