Livorno ne zanima Kup UEFA?

Izvor: B92, 31.Okt.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Livorno ne zanima Kup UEFA?



Predstojeći duel fudbalera Partizana i italijanskog Livorna u 2. kolu Liga Kupa UEFA dobio je u ponedeljak zanimljiv uvod.

Predsednik italijanskog fudbalskog kluba Livorno Aldo Spineli izrazio je nadu da će njegova ekipa ubrzo završiti takmičenje u Kupu UEFA kako bi se koncentrisala na domaći šampionat.

Vlasnik Livorna se, posle nedeljne utakmice sa Empolijem, koja je završena bez golova, zapitao da li je ispravna odluka trenera Danijelea Arigonija da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kupu UEFA igra sa najjačim sastavom.

"Ne želim da kritikujem Arigonija, ali je činjenica da nemamo kvalitet da igramo i u Kupu UEFA i u Seriji A. Nadam se da ćemo brzo biti eliminisani sa evropske scene, jer je Serija A naš prioritet", rekao je Spineli. Livorno se trenutno nalazi na sedmoj poziciji u šampionatu Italije.

S druge strane, trener italijanskog tima Arigoni je istakao da će on doneti konačnu odluku o sastavu tima.

"Može da se kaže da trenutno nismo u najboljoj formi, ali besmisleno je da sami sebe izbacimo iz Kupa UEFA. Neki će možda odmarati u Beogradu, ali samo zato što i inače rotiram igrače", rekao je Arigoni.

Pored utakmice Partizan – Livorno, u 2. kolu grupe A sastaju se Rendžers – Makabi Haifa, dok je francuski Okser slobodan. Livorno je u prvom kolu Lige UEFA izgubio na domaćem terenu od škotskog Rendžersa sa 3:2.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.