Liverpul u problemu: Džerard van terena šest nedelja zbog povrede tetive

Izvor: Blic, 10.Dec.2013, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul u problemu: Džerard van terena šest nedelja zbog povrede tetive

Kapiten Liverpula Stiven Džerard je protiv Vest Hema napustio igru u 55. minutu zbog povrede tetive, a pauziraće najmanje šest nedelja.

Da sve što je lepo kratko traje najbolje se vidi iz primera Liverpul. "Crveni" odlično igraju u Premijer ligi, dele drugo mesto na tabeli sa Čelsijem sa pet bodova manje od lidera Arsenala.

Ipak, osmesi navijača tima sa Enfilda brzo su nestali, jer su stigle loše vesti. Kapiten tima Stiven Džerard teže je povređen i neće igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sledećih šest nedelja.

On je na utakmici sa Vest Hemom, odigranoj za vikend, istegao tetivu i morao da napusti igru u 55. minutu. To nije sprečilo njegove saigrače da na kraju izbore ubedljiv trijumf nad "čekićarima" 4:1.

Kako stvari stoje Stiven Džerard će zbog povrede propustiti osam utakmica, među kojima su i derbi mečevi sa Mančester sitijem i Čelsijem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Liverpul u problemu: Džerard van terena šest nedelja zbog povrede tetive

Izvor: Dzungla.org, 10.Dec.2013

Kapiten Liverpula Stiven Džerard je protiv Vest Hema napustio igru u 55. minutu zbog povrede tetive, a pauziraće najmanje šest nedelja.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.