Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 16:19

Liverpul neće da proda Grujića ispod cene, sledi nova pozajmica

Isti slučaj i kada je u pitanju Hari Vilson

Herta je odavno izrazila želju da zadrži Marka Grujića, javila se i Borusija iz Mehengladbaha sa idejom da pozajmi visokog srpskog vezistu od Liverpula i da u ugovor unese obaveznu otkupnu klazulu od 18 miliona evra koja bi bila aktivirana narednog leta...

Posle dve odlične sezone u redovima berlinskog bundesligaša, Marko Grujić ima obavezu da se javi na početak priprema Liverpula, koji je zakazan za 15. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << avgust. Međutim, nije izvesno da će naredne sezone biti stanovnik Enfilda. Srbin želi da ima veću ulogu u timu, jer smatra da samo kroz kontinuitet utakmica može da napravi novi iskorak u karijeri. Međutim, teško da to Jirgen Klip može da mu obeća.

Međutim, Tajms u današnjem izdanju piše da Liverpul ne namerava da u letnjem prelaznom roku proda Marka Grujića, baš kao i Harija Vilsona iz Bornmuta. Razlog je finansijska kriza, izazvana pandemijom virusa korona. Odnosno, činjenica da za Grujića i Vilsona ne bi mogli da dobiju onoliko koliko zapravo oni vrede.

Pre četiri meseca spekulisalo se da bi prodajom Grujića i Vilsona, bivši šampion Evrope mogao da zaradi 40 miliona funti. Sada je ta cifra u domenu teorije. I pored toga što su Grujić i Vilson ostavili sjajan utisak na pozajmicama.

Bivši vezista Crvene zvezde je ove sezone odigrao 31 meč, postigao četiri gola i upisao dve asistencije. Sa druge strane Vilson je bio drugi strelac Bornmuta sa sedam golova.

Ugledni novinar Tajmsa Pol Džojs tvrdi da su nove pozajmice realnost kada se povede reč o Grujiću i Vilsonu.

„Liverpul ne želi da proda ova dva igrača po značajno sniženoj ceni. Reč je o momcima koji još nemaju 25 godina, i oni bi u budućnosti mogli da zadrže vrednost na tržištu“, piše Tajms.

Isti izvor navodi da bi Grujić i Vilson mogli da ostanu u Liverpulu samo ako Jirgenu Klopu bude potrebna šira rotacija, i ako se nemački stručnjak odluči da napadne svim silama FA i Liga Kup.

Mnogo nepoznanica...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.