Liverpul najveći gubitnik reprezentativne pauze?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul najveći gubitnik reprezentativne pauze?

Boleće Jirgena Klopa glava nakon što bude stavljena tačka na oktobarsku reprezentativnu pauzu.

Tačne procene težine povreda i dužine odsustva Mohameda Salaha i Virdžila Van Dajka tek treba da budu napravljene, ali nema dileme da je Liverpul mnogo izgubio tokom reprezentativne pauze.

Reprezentativci Egipta i Holandije vraćaju se sa obaveza u državnom timu sa povredama, a još uvek nije jasno koliko će dugo odsustvovati.

Mohamed Salah je povredio butni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mišić i prve procene govore da se ne radi o ozbiljnoj povredi koja iziskuje duže odsustvo.

U "Melvudu" se nadaju da će Salah u najgorem slučaju propustiti gostovanje Hadersfildu, ali da će biti spreman za utakmicu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom zakazanu za 24. oktobar.

Situacija oko Vidžila Van Dajka je nešto povoljnija. Holanđanin još uvek ima problema sa povredom rebara zadobijenom u duelu sa Sautemtonom i utisak je da stručni štab "Oranja" nije želeo da ga izlaže dodatnim naporima.

Ne treba zaboraviti da se pred reprezentativnu pauzu povredio i Džejms Milner, kao i da je Aleks Okslejd-Čemberlejn "u autu" na duži vremenski period.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.