Liverpul jeste bogat, ali nema lude kupovine!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul jeste bogat, ali nema "lude" kupovine!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je njegov klub ostaje na tržištu za eventualno dovođenje novih igrača, ali priznaje da ne može "ludo" trošiti na nova pojačanja.

Livepul je u ovom prelaznom roku doveo mladog holandskog defanzivca Sepa van der Berga, a navijači pre početka sezone očekuju bar jedno zvučno pojačanje.

Mančester siti i Totenhem su već oborili klupski rekord u ovom prelaznom roku, što nemačkom stručnjaku ne izaziva zabrinutost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << budući da je, kako je rekao, zadovoljan postojećom ekipom.

"Nije lako. Rekao sam prošle godine da nije lako poboljšati tim s razumnom sumom novca. To uvek možete učiniti ludim trošenjem. Mi nismo takav tim. Ne možemo to raditi. Zaista smo bogati, ali ne možemo raditi ono što rade pojedini timovi i tako je kako je", izjavio je Klop za "Liverpul Eho", a prenela agencija "Anadolija".

Nemac je dodao da trenutno radi na pronalaženju dobrih rešenja unutar svoje ekipe.

"Treba iskoristiti ovaj tim. U prelazom roku morate graditi tim s kojim želite ući u sezonu, ali ja taj tim već imam. Ukoliko možemo dovesti još nekog, još bolje. Videćemo. Ako ne, tim već postoji, ali ćemo morati u nekom drugom trenutku tražiti rešenja", rekao je Klop.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.