Liverpul gost čekićara – bez prava na kiks

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul gost "čekićara" – bez prava na kiks

Fudbaleri Liverpula od 21 sat gostuju ekipi Vest Hema u poslednjem meču 25. kola Premijer lige.

Izabranici Jirgena Klopa u prošloj rundi odigrali su nerešeno protiv Lestera i ukoliko ne pobede na ovom meču Mančester siti će se potpuno vratiti u borbu za titulu.

Nikada nisu "građani" ni ispadali iz borbe, međutim "redsi" su do pre nekoliko kola imali lepu bodovonu zalihu.

Sada baš ne može da se kaže da je tako, Liverpul ima svega dva boda više i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << eventualnim kiksom u Londonu bi zakomplikovali situaciju.

Sreća za njih je ta što se "čekićari" ne nalaze u dobroj formi, međutim znali su ove sezone da iznenade favorite i zbog toga će ekipa nemačkog stručnjaka morati da bude veoma oprezna.

Vest Hem poslednji put pred domaćom publikom savladao je Liverpul pre tri godine i na poslednja četiri premijerligaška meča imaju četiri poraza.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.