Liverpul će biti šampion, kako god da okreneš!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 15:20

Liverpul će biti šampion, kako god da okreneš!

Dileme nema!

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin je navodno poručio da ne može da zamisli da Liverpul ne bude šampion Premijer lige za sezonu 2019/20.

Bliski izvori tvrde da će se sezona sigurno završiti, u bilo kom trenutku kada ova sezona bude završena.

Čeferin je rekao da će Liverpul, kako god se okrene, dobiti titulu, a najmanje šanse za to su da će biti za zelenim stolom, kao što je slučaj u Belgiji koja je proglasila Klib Briž šampionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto je imao 15 bodova prednosti.

Najveće šanse su da sezona bude nastavljena, ali još niko ne može da pretpostavi kada.

Tako da, navijačima Liverpula možemo da savetujemo da budu strpljivi, titula će se vratiti na Enfild, posle 30 godina. Tako tvrdi prvi čovek UEFA, na ovaj ili onaj način.

Zanimljivo, da se sezona nastavila, Liverpul bi od danas bio šampion Premijer lige, pošto bi gotovo sigurno osvojio šest od devet bodova u tri kola koja se nisu odigrala...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.