Liverpul bez pola tima napada Čelsi u finalu Liga kupa

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 11:27

Liverpul bez pola tima napada Čelsi u finalu Liga kupa

Liverpul ima velikih problema sa povredama ove sezone, zbog čega bi mogao da bude značajno oslabljen za finale Karabao kupa sa Čelsijem.

Za sada van tima su Diogo Žota, Trent Aleksander-Arnold, Alison Beker i Kurtis Džons.

Na tu listu, ali kao upitni za finale su dodati Mohamed Salah, Darvin Nunjez i Dominik Soboslaj.

Njih trojica se vode kao neizvesni i do poslednjeg trenutka je upitan njihov nastup.

Salah i Nunjez nisu učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pobedi protiv Lutona, dok Soboslaj nije oigrao ni jedan meč ovog meseca.

Uoči finala Kupa, novinarima se obratio Pep Linders, pomoćnik Jirgena Klopa.

"Svaki minut, svaki dan je važan. Imamo još dva dana da treniramo, pa ćemo da vidimo kako se osećaju Soboslaji, Njunjes i Mo Salah. Bilo bi sjajno kada bi mogli da igraju. Džons je iščašio zglob, Alison ima povredu mišića, Trent i Žota muku muče sa povredom kolena… Ne možemo precizirati kada će se vratiti na teren", rekao je Linders.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.