Liverpul: Mane nije rekao da želi da napusti klub

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 13:00

Liverpul: Mane nije rekao da želi da napusti klub

Fudbaler Liverpula i senegalski reprezentativac Sadio Mane nije obavestio čelnike kluba sa "Enfild rouda" da želi da nastavi karijeru u minhenskom Bajernu, prenosi "Skaj sport".

Mane ima ugovor sa Liverpulom do juna naredne godine, a britanski i nemački mediji već nedeljama tvrde da će Senegalac da pređe u Bajern. On je posle poraza Liverpula od Reala (0:1) u finalu Lige šampiona najavio da želi da promeni sredinu.

Međutim, "Tajms" navodi da čelnike Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još niko nije kontaktirao u vezi transfera, a navodno obeštećenje za senegalskog fudbalera ne bi trebalo da bude manje od 35 miliona funti sa bonusima.

Čelnici Bajerna pratili su Manea u subotnjem finalu Lige šampiona, a navodno za fudbaleru Liverpula nude ugovor do juna 2025. godine.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da će Mane, gde god bude nastavio karijeru, biti veliki igrač.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.