Lisice se aktivirale, poslata ponuda u Francusku

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lisice" se aktivirale, poslata ponuda u Francusku

Rodžers bi mogao da dobije pojačanja do kraja prelaznog roka.

Pisali smo da su zainteresovani za Janika Vestergarda iz Sautemptona, pokušaće da pojačaju konkurenciju u odbrani angažovanjem korpulentnog Danca.

Još uvek se nisu dogovorili sa "Svecima", a spremaju još jedan transfera.

Naime, kako prenose francuski mediji, sa "King Pauera" je poslata ponuda u Brest za usluge veznog fudbalera Ibrahimu Dijaloa.

Brest navodno ne želi usred sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se odrekne 20-godišnjeg veziste, ali ih je ponuda Lestera u visini od 16 miliona evra naterala na razmišljanje.

Videćemo šta će odlučiti, Dijalo je "boks-tu-boks" igrač, koji je navodno i sam istakao želju da do kraja sezone ostane u Francuskoj, ali bi stvari začas mogle da se promene.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.