Lisica se sunčala na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2022, 16:28

Lisica se sunčala na Petrovaradinskoj tvrđavi

Neobično topli pretposlednji dan januara, izmamio je mnoge Novosađane da izađu napolje.

Pored njih, na Petrovaradinskoj tvrđavi, i životinje su odlučile da se osunčaju na zubatom januarskom suncu, pa je tako jedna lisica posmatrala Novi Sad.

Na obroncima Petrovaradinske trvđave, neobičan gradski gost, lisica. Dok se sunčala na popodnevnom suncu, Novosađani su je slikali i dozivali, a lisica  ih je mirno posmatrala.

Iako lisice baš nisu čest gost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << velikih gradova, ova novosadska lisica odlučila je da iskoristi topao dan da se osunča i da posmatra Novi Sad sa visine.

Iako je izmamila osmehe mnogih prolaznika, ipak upozorenje, lisice su divlje životinje, pa ukoliko je vidite, nemojte joj prilaziti baš blizu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lisica se sunčala na tvrđavi

Izvor: B92, 31.Jan.2022, 10:21

Neobično topli pretposlednji dan januara, izmamio je mnoge Novosađane da izađu napolje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.