Lišanin: Klub protiv ostavke Bogićevića

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lišanin: Klub protiv ostavke Bogićevića

Generalni menadžer Javora Nikola Lišanin izjavio je nakon jučerašnjeg poraza od ekipe Rada, da je klub protiv ostavke trenera Bogića Bogićevića.
(FOTO: M. Rašić)
Prema njegovim rečima, problem nije u šefu stručnog štaba Javora, već se Ivanjičani nalaze u krizi rezultata.
Bogićević je odličan stručnjak, mi u upravi kluba smatramo da je ekipa trenutno u krizi rezultata, a ne u krizi igre, budući da smo u jučerašnjoj utakmici protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << „građevinara” imali oko sedam, osam šansi – naveo je Lišanin u izjavi Tanjugu.
Strateg Javora je, kaže Lišanin, juče na konferenciji za novinare posle utakmice rekao da bi podnošenje ostavke bio moralni čin s obzirom da je njegova ekipa zabeležila tri poraza u nizu, međutim, uprava kluba će imati sastanak sledeće sedmice posle kojeg će uslediti epilog situacije.
Svakako ćemo nastojati da nastavimo saradnju sa Bogićevićem – zaključio je menadžer Ivanjičana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Uprava Javora želi da zadrži Bogićevića

Izvor: Sportal.rs, 21.Okt.2013, 09:49

Posle poraza od Rada šef stručnog štaba Javora Bogić Bogićević ponudio je ostavku. Iskusni trener smatrao je da je moralno da ponudi ostavku posle loših partija, ali će njegov predlog verovatno biti odbijen.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.