Lisac: Kada ozdravim upoznaću se sa situacijom oko F4

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lisac: Kada ozdravim upoznaću se sa situacijom oko F4

Generalni menadžer Jadranske lige Roman Lisac izjavio je da nije u potpunosti upoznat s novonastalom situacijom oko organizacije fajnal–fora zbog zdravstvenih problema.
(FOTO: Politika)
Trener Igokee Dragan Bajić u utorak je poslao pismo upravi kluba od koje traži da se otkaže organizacija završnice takmičenja, jer čelnici Jadranske lige nisu na vreme obavestili taj klub kako može da zaigra u Evroligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a predsednik ekipe iz Aleksandrovca Boris Spasojević danas je rekao da je otkazivanje domaćinstva moguće.
Lisac je agenciji Beta kazao da „nije video” izjavu Spasojevića, kao i da će od sutra biti dostupan za komentar, pošto se bude oporavio i upoznao sa situacijom.
Menadžer takmičenja Jadranske lige Josip Bilić rekao je da je „gospodin Lisac zadužen za fajnal–for”, a predsednik te organizacije Radovan Lorbek nije bio dostupan za komentar.
U polufinalu regionalnog takmičenja sastaće se Igokea i Partizan, odnosno Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.
Fajnal–for Jadranske lige trebalo bi da se održi od 25. do 27. aprila u Laktašima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.