Lisabon zanemeo - Ronaldo se povredio i izašao!

Izvor: Mondo, 25.Mar.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lisabon zanemeo - Ronaldo se povredio i izašao!

Kapiten Portugalaca morao da napusti teren zbog povrede.

Trk uz levu aut liniju, pad na zemlju i "kiseo" izraz lica!

Bilo je to poslednje što su gledaoci utakmice Portugal - Srbija videli od Kristijana Ronalda u igri, jer je odmah posle pada na zemlju poslao poruku klupi domaćih da ne može da nastavi.

Dok je skidao kapitensku traku, bilo je jasno da je bol u zadnjoj loži jači od Kristijanove želje da nastavi utakmicu protiv "orlova", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji su u tom trenutku već vodili 1:0.

Foto: Tanjug/AP/Armando Franca

Selektor evropskih šampiona Fernando Santoš pozvao je napadača Benfike, Picija, i uveo ga u igru umesto Ronalda, čime su Portugalci ostali značajno oslabljeni, što nije potrebno posebno naglašavati.

Sa druge strane, i selektor Srbije Mladen Krstajić morao je da napravi prinudnu izmenu, zato što je povređenog Mijata Gaćinovića u 21. minutu zamenio Nemanja Radonjić.

Pratite tekstualni prenos meča Portugal - Srbija u tekstualnom prenosu na MONDU.

Nestvaran muk na Da Lusu. Stadion zanemeo u momentu kada se @Cristiano uhvatio za lozu i zatrazio izmenu. pic.twitter.com/bRuiINj1l5

— STADIONSKA GROZNICA (@NebojsaSoskanal) 25. март 2019.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.