Liga Evrope kreće iz studija Arene Sport

Izvor: TV Arena Sport, 21.Jul.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope kreće iz studija Arene Sport

Ljubitelji fudbala imaće ispunjeno veče na kanalima Arene Sport.

Gledaoci naše televizije u direktnim prenosima videće da li će Čukarički uspeti da nadoknadi minus od dva gola iz Mađarske, hoće li Partizan preskočiti Zaglebje, odnosno da li će Hajduk eliminisati rumunski Jaši.

Ovim utakmicama predhodiće studio u kojem će utakmice klubova iz regiona analizirati bivši trener Čukaričkog Vladan Milojević i nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Vermezović.

Gledaoci će videti i ekskluzivni materijal iz Lubina gde je ekipa TV Arene sport, kao i uključenja sa Banovog brda, pred utakmicu Čukarički-Videoton. Domaćin u studiju je Miloš Milićević.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.