Liga 1 - Tuluz u meču protiv Nice nastavio seriju remija

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Tuluz u meču protiv Nice nastavio seriju remija

Mogu li ova dva tima da se uključe u borbu za evropska takmičenja?

Deveto kolo u francuskoj ligi 1 su otvorili Tuluz i Nica, a meč je završen bez pobednika, 1:1 (0:1).

Jasno je u kom pravcu ide ovaj šampionat jer Parižani imaju već osam bodova prednosti nakon samo 8 odigranih kola, a ove nedelje ih očekuje veliki okršaj sa Lionom koji je nedavno uspeo da pobedi i Mančester siti, pa se praktično cela liga nada da će PSŽ konačno u ovom kolu možda ispustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neki bod.

Tuluz i Nica su odigrali zaista razočaravajući meč, a na kraju nije bilo pobednika. Gosti su poveli preko Srarfija u 29. minutu, asistent je bio Maolida.

Tuluz je na startu drugog poluvremena krenuo u ofanzivu i vrlo rano su stigli do izjednačujućeg gola. Dosevi je postigao gol u 54. minutu, a nakon ovog gola kao da su oba tima čekali kraj utakmice, zadovoljni osvojenim bodom.

Domaćinu je ovo čak četvrti remi u poslednjih pet odigranih utakmica u ligi, ali i dalje imaju šansu da se uključe u borbu za prve 4 pozicije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.