Liga 1: Sent Etjen lider posle 28 godina

Izvor: S media, 18.Sep.2010, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Sent Etjen lider posle 28 godina

Fudbaleri Sent Etjena preuzeli su prvo mesto na tabeli posle ubedljive pobede nad Monpeljeom u šestom kolu francuskog šampionata.

Golove za zelene postigli su Reveje u 32, odnosno dvostruki strelac Paje u 21. i 67. minutu. Napadač sa Reuniona preuzeo je lidersku poziciju liste strelaca sa šest golova.

Tuluz je izgubio prvo mesto iako se neporažen vraća iz Monaka. "Kneževi" su ostali jedna od tri neporažene ekipe, uz Lil i Ren.

Prvi poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i to najubedljiviji u ovom kolu, večeras su pretrpeli fudbaleri Nice. Sošo je sa 4 gola u mreži Ospine ispratio goste kući. Odbrana Nice delovala je kao švajcarski sir a jedan od krivaca za ubedljiv poraz crveno-crnih je i srpski internacionalac Nemanja Pejčinović.

Za razliku od njega, Milan Biševac je odigrao solidnu partiju za Valensijen, što ipak nije bilo dovoljno za pobedu protiv ekipe Lansa u kojoj je nastupio njegov nekadašnji klupski drug iz Crvene zvezde Nenad Kovačević.

Valensijenu je ovo bio četvrti remi u šest kola, a Lansu drugi.

Pobede u gostima ostvarili su Kaen, za koji nije nastupio Branko Lazarević i Brest.

Poslednji meč subotnjeg programa počeo je u 21:00, a tri preostala susreta na programu su sutra.

Lorijen - Kaen 0:1

(El Arabi 41)

Nansi - Brest 0:2

(Mikola 70, Ture 90)

Sent Etjen - Monpelje 3:0

(Paje 21, 67, Reveje 32)

Sošo - Nica 4:0

(Ideje 45, Boudebu 66, Martin 78, Maiga 89)

Valensijen - Lans 1:1

(Samasa 55 - Bukari 90)

Monako - Tuluz 0:0

21:00 Arl - Olimpik Marselj

Nedelja:

Lil - Okser

Pari Sen Žermen - Ren

Bordo - Olimpik Lion

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.