Liga 1 - Ren bolji od Amjena posle preokreta (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Ren bolji od Amjena posle preokreta (video)

Fudbaleri Rena slavili su na svom stadionu u okviru 13. kola francuskog šampionata.

Ren je savladao Amjen na "Roažon parku" sa 3:1 (1:1).

Poveli su gosti u 35. minutu, strelac je bio Žirasi.

Ipak, samo četiri minuta je trajala radost gostiju, rezultat je poravnao Unu.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi bivši napadač Milana i Torina Mbaje Nijang doneo preokret domaćem sastavu, pogotkom u 62. minutu utakmice.

Sve je postalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jasno u 79. minutu, kada je Rafinja sa kreča povisio na 3:1.

Peta pobeda Rena ove sezone, nalaze se na osmom mestu na tabeli sa 18 bodova, dva više od današnjeg rivala, koji je na poziciji broj 15.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL - "Farmaceuti" prekinuli lošu seriju i produbili agoniju "Vukova"! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

Pobeda Leverkuzena "Folksvagen areni"...U okviru 11. kola nemačke Bundeslige, Volfsburg je pred svojim navijačima ugostio Bajer Leverkuzen, gosti su slavili sa 0:2 (0:1)...Igrao se 25. minut kada su "Farmaceuti" stigli do prednosti, neverovatan prodor Belarabija po desnoj strani, četvorica defanzivaca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.