Liga 1 - Remi na Pjer Moroju

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Remi na "Pjer Moroju"

Lil je u devetom kolu dočekao Nim.

Fudbaleri Lila remizirali su na svom stadionu protiv Nima u devetom kolu francuskog šampionata, meč je okončan rezultatom 2:2 (1:1).

Poveli su domaći fudbaleri preko iskusnog Loika Remija u 12. minutu utakmice.

Ipak, u četvrtom minutu nadoknade prvog dela igre, Nim stiže do poravnanja, precizan izvođač najstrože kaznebio je Ripar.

Sa 1:1 se otišlo na odmor, da bi gosti stigli do preokreta u 71. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu, strelac je bio Denki.

Ipak, odlični Viktor Osimhen poravnava u 79. minutu i ispostavlja se da tako postavlja i konačan rezultat susreta. Bio je to sedmi gol Nigerijca u Ligi 1 ove sezone, trenutno je i najbolji strelac šampionata.

Nakon osvojenog boda kod kuće Lil je peti sa 15 bodova, Nim se nalazi na 14. mestu sa šest bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prva liga: Južnjaci bez pobede

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2019, 13:16

Remi i poraz - rezultati su predstavnika juga Srbije u fudbalskoj Prvoj ligi. Vranjski Dinamo osvojio samo bod na domaćem terenu protiv Novog Pazara, dok su fudbaleri Radničkog iz Pirota poraženi su gostovanju u Smederevu minimalnim rezultatom (1:0)...U utakmici u Vranju jakog tempa i sa puno prilika...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.