Liga 1 - Nula u Monte Karlu, Dižon iznenadio Nant

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - "Nula" u Monte Karlu, Dižon iznenadio Nant

U derbiju kola nije bilo golova.

Utakmicama drugog kola francuske Lige 1 nastavlja se takmičenje u najelitnijem francuskom takmičenju.

Ranije danas, Pari Sen Žermen je u interesantnom meču slavio protiv Gengana sa 3:1, a večeras je odigrano još pet utakmica.

U derbiju kola Lige 1, fudbaleri Monaka i Lila odigrali su bez golova. Gosti su imali nekoliko prilika, u nekim trenucima i terensku inicijativu, ali nisu uspeli da probiju odbranu "Kneževa" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji nisu oduševili svojom partijom. I pored toga, Monako je mogao do sva tri boda, ali je Falkao promašio penal u 69. minutu.

Kaen je na svom terenu remizirao sa Nicom 1:1. Domaćini su poveli preko Jasina Bamua sa penala, ali je klub sa Azurne obale spasio Ignatijus Ganago u 82. minutu.

Dižon je iskoristio domaći teren kako bi slavio protiv favorizovanog Nanta rezultatom 2:0. Igrač meča bio je Hulio Tavares koji je golovima u osmom i 74. minutu presudio "Kanarincima". Crveni karton Turea četiri minuta kasnije nikako nije mogao da pomogne Nantu.

Ren je dugo lomio otpor gostiju iz Anžera, ali je uspeo da probije barijeru golom Ismaila Sara u 82. minutu i minimalnom pobedom stigne do prva tri boda u novoj sezoni.

Jedini gost koji je osvojio sva tri boda bio je Monpelje koji je u Amijenu slavio sa 2:1. Sve pogotke smo videli u drugom poluvremenu - Floren Mole je doveo svoj tim u vođstvo u 52. minutu, da bi u 71. prednost duplirao Eljes Skiri. Utešni pogodak za domaće delo je Muse Konatea sa penala u 82. minutu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.