Liga 1: Monako pobegao iz opasne zone! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Monako pobegao iz opasne zone! (video)

Drugim vezanim trijumfom kod kuće, fudbaleri Monaka ponovo su u sigurnim vodama.

Izabranici Leonarda Žardima slavili su sa 1:0 (1:0) u 25. kolu Lige 1 protiv Nanta.

Igrao se 13. minut kada su poveli, odlična akcija po levoj strani, Roni Lopes šalje savršenu loptu na drugu stativu, gde je usamljen bio Želson Martins, Portugalcu koji je u klubu na pozajmici iz Atletika nije bilo teško da donese prednost "Kneževima".

U 41. minutu je Falkao bio blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da duplira prednost Monaka, ali je udarac "El Tigrea" uspeo da ukroti Tatarušanu.

Igrala se sudijska nadoknada prvog dela, kada je Nant imao najbolju šansu od početka utakmice, Traore je snažno tukao, lopta je išla pod prečku, ali je maestralno intervenisao iskusni hrvatski golman Danijel Subašić.

Pripretio je potom Lukas Lima domaćoj ekipi nakon 10ak minuta igre u nastavku, ali je bio izblokiran, da bi u 61. minutu udarac Sidibe na drugoj strani otišao pored desne stative.

Mogao je tačku na ovaj susret da stavi fudbaler Totenhema na pozajmici u redovima viceprvaka Francuske, Žorž-Kevin Nkudu, ali je Francuz nakon dobrog prodora šutirao pored gola.

Na kraju je ostalo 1:0, vredna pobeda Monaka, kojom su "Kneževi" pobegli iz opasne zone, sada su 16. sa 22 boda iz 25 odigranih mečeva, imaju dva više od Dižona, koji ima utakmicu manje i prvi je ispod crte.

U istom terminu je Anže dočekao Nicu, domaćin je ubedljivo slavio sa 3:0 (1:0).

Poveli su u finišu prvog dela preko Baokena, koji je mrežu ekipe sa Azurne obale pogodio sa kreča.

Na samom startu nastavka, Fuljini je povisio na 2:0, da bi konačan rezultat u drugom minutu sudijske nadoknade postavio Lopez.

Ranije danas slavio je i Marsej, više o tom susretu OVDE, a trenutno stanje na tabeli pogledajte u nastavku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.