Liga 1 - Crveno u Genganu, ludnica u Anžeu!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - "Crveno" u Genganu, "ludnica" u Anžeu!

Monpelje predvođen Damijenom Le Talekom stigao do trećeg mesta u francuskom šampionatu.

U okviru devetog kola francuske Lige 1, danas su od 20 sati odigrane četiri utakmice.

U Genganu domaćin i Monpelje su odigrali nerešeno 1:1. Od sedmog minuta domaća ekipa ostala je sa desetoricom na terenu pošto je Tiram dobio direktan crveni karton. To je pomoglo Monpeljeu da dođe u vođstvo preko Endija Delora u 30. minutu meča. Ipak, devet minuta kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mole dobija dva žuta kartona i biva isključen sa utakmice. Gengan je do boda stigao u 64. minutu kada je pogodio Nikolas Beneze.

Anžer je na svom terenu remizirao sa Strazburom 2:2. Poveli su gosti golom Leba Motibe već u drugom minutu meča, a idealnu priliku da poravna rezultat imao je Mangani koji je u 10. minutu promašio penal. Motiba je svojim drugim golom duplirao prednost Strazbura. U drugom delu meča, Anžer je uspeo da se spasi poraza golovima Pjerika Kapela u 58. minutu i Romana Tomasa u trećem minutu nadoknade vremena.

Amijen je na svom terenu ostvario minimalnu pobedu nad Dižonom, a čovek odluke bio je Saman Godos u 39. minutu.

Na meču između Nima i Rema nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga 1 - Radonjiću "mrvice" u pobedi Marseja, Monako strepi za opstanak! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 19:05

U kneževini će morati da se zapitaju...U terminu od 17 sati danas su odigrane dve utakmice francuske Lige 1...Ekipa Rena osvojila je nova tri boda nakon što su trijumfovali protiv domaćeg Monaka sa 2:1...Gostujuća ekipa je povela u 14. minutu kada je Damijen Da Silva iskoristio asistenciju Ben Arfe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.