Liga 1 - Budi se Lion, domaćini sačuvali mreže

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Budi se Lion, domaćini sačuvali mreže

U okviru 11. kola francuskog šampionata, večeras je odigrano još pet mečeva.

Lion je prekinuo niz od osam mečeva bez trijumfa u Ligi 1, slavili su sa novim trenerom Rudijem Garsijom protiv Meca, bila je to prva pobeda za francuskog stručnjaka na njihovoj klupi. Meč je okončan sa 2:0 (2:0).

Poveli su u 28. minutu, strelac je bio Memfis Depaj.

Sjajan prodor holandskog reprezentativca i hirurški precizan šut, golman Meca je bio nemoćan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Samo pet minuta kasnije, 2:0. Penal za domaći sastav, precizan je sa bele tačke bio Musa Dembele.

Imao je Lion par prilika u prvih 15 minuta drugog dela da reši pitanje pobednika, ali je golman Meca Oukiđa uspeo da ukroti pokušaje Auara i Tusara.

U finišu su i gosti imali dve dobre prilike, ali je Entoni Lopes bio siguran na golu Liona, koji je tako upisao bitnu pobedu.

Sa 2:0 (0:0) je slavio i Brest, bili su bolji od Dižona.

Nakon prvog dela igre bez golova, u nastavku je Lasne doneo prednost domaćem sastavu u 49. minutu, da bi Bain postavio konačan rezultata samo tri minuta kasnije.

Moglo je da bude i drugačije, da su gosti umeli da iskoriste igrača više, kako je strelac drugog gola Bain u 70. minutu zaradio direktan crveni karton, ali Dižon to nije umeo da iskoristi, pa nije bilo promene rezultata.

Pobedu je upisao i Starzbur, koji je bio bolji od Nice sa 1:0 (1:0).

Gol odluke pao je još u 23. minutu, strelac je bio Tomason.

Domaćinu je posao bio olakšan u 56. minutu, kada je Rasin zaradio drugi žuti karton, te je Nica ostala sa igračem manje.

Pobednika nije bilo u duelima Monpeljea i Anžea, kao i Remsa i Nima, ali nije bilo ni pogodaka.

Brest - Dižon 2:0

Lion - Mec 2:0

Monpelje - Anže 0:0

Strazbur - Nica 1:0

Rems - Nim 0:0


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.