Liga 1 - Ben Arfa kao nekada, Tiram pocrveneo! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Ben Arfa kao nekada, Tiram pocrveneo! (video)

Ren nastavio sa dobrim rezultatima nakon smene trenera.

U 17. kolu francuske Lige 1 danas su odigrane samo dve utakmice.

Ren je na svom terenu slavio protiv Dižona rezultatom 2:0.

Prednost domaćoj ekipi doneo je rezervista Bendžamin Burigo koji je samo dva minuta po ulasku u igru postigao pogodak u 69. minutu meča.

Konačan rezultat postavio je Hatem Ben Arfa u 90. minutu.

Amijen je osvojio nova tri boda pošto je u gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << savladao Gengan sa 2:1.

Edi Gnaore jedoveo svoj tim u vođstvo golom u 63. minutu, ali je Etijen Dido anulirao prednost gostiju sedam minuta kasnije.

Međutim, čovek odluke bio je Stiven Mendoza koji je zatresao mrežu Džonsona u 82. minutu susreta. Domaćin je na kraju ostao sa igračem manje pošto je crveni karton dobio Tiram.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga 1 - Mitrović kapiten u remiju Strazbura, Kaen se izvukao!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 18:21

Vrlo atraktivna utakmica, a domaćin je dva puta vodio, na kraju spašavao bod...Strazbur je dočekao Kaen u okviru 17. kola francuske lige, a rezultat je bio 2:2 (2:1)...Domaćin nije uspeo da opravda ulogu favorita iako su vodili u dva navrata na ovom meču. Kaen se borio do samog kraja, a gostima...

Nastavak na Sportske.net...

Defanzivci sa Madagaskara... Nije Lil osvojio bod, nego je Rems izgubio dva (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2018

Lil je drugi na tabeli francuskog šampionat i remi na svom terenu protiv Remsa ne bi trenbalo da se samtra uspehom. Ipak, s obzirom na razvoj situacije, Lil može da peva pod sreće što je „otkinuo“ bod Remsu – 1:1. Lil je do nezasluženog boda došao golom najboljeg igrača Nikole Pepea u 95....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.